tiistai 30. lokakuuta 2012

Varpaista varteen.

Ihana Emmesyys, tervetuloa lueskeleen! :)

Mä sain viime viikolla melkosen flunssan riesakseni, mutta sinnittelin vielä perjantainkin töissä. Koko viikoloppu meni nukkuessa, tais olla kuumetta ku nii väsytti. Pää jyskytti, nenä vuosi solkenaa, aivastelin jatkuvasti ja joka kerta ku pärskäytin, tuntu et aivot heittää kuperkeikkaa tai kärrynpyörää pään sisäl. Ja sama tunne joka yskäsystä. Huomenna pitäs koittaa töihin.

Nyt oo vaa pötkötelly, mut tänää tosiaa ollu vähä virkeempi ja jaksanu jopa hiuka neuloo.
Piti si oikee koittaa tollast varpaista alotettavaa sukkaa rueta ähräämää, ikinä enne en o tehy. Toi o kolmatta yritystä, kaks ekaa neuloin mitä sattu pääkipuineni... Nyt alko näyttää kohtuulliselta.


Dokumentoin lisää ku tää tästä etenee...

Jeepu

2 kommenttia:

 1. Paranemista sinne. Vähän on hyvännäöinen alku sulla tuossa sukassa. En ole ikinä noin päin kutonutkaan. Lankakin niin kaunista. Ja huomaan että sulla on kynttilät siellä tunnelmaa luomassa. Parasta näin pimeään aikaan. - Mulle iski tuo tauti eilen illalla, 38 kuumetta ja täällä ollaan ja mökötellään Panadolin voimalla. Helsingin reissukin jäi nyt tekemättä, pöh.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eliisa, voin jo paremmin ja huomenaamulla lähden töihin koitteleen onneeni... Kyl vieläki vähä holjo fiilis mut ehkä se siitä.
  Ja kiitos sukkakehuista! Noit o niitä mu Tallinnalankoja... :D Tosta sukan ohjeesta vaa e tiiä juur muuta ku ton et mite alotus tehää, ja mite tota kuvioo tehää, ny oo tulos kantapäähä ja aloi ja räveltää iha omiani, saas nähä millane tulee...
  Ja kynttilät o aika ihania. Meillä niitä poltellaa melkee ympäri vuoden. :D
  Kurja kuulla että oot kipeenä, toivottavasti paranet pian. *voimahalaus*

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!