torstai 9. toukokuuta 2013

Pihamaan siivoilua, löydettyjä aarteita, ja pari fiilis-räpsäsyä.

Ulkona on vähäsen harmaata ja märkää, kuraista. 
Mun haravointi ei onnistu, kumpiki käsi särkee niin ettei viiti ees yrittää, ees vähäsen vertaa.
Oon sitte tyytyny vaan kuvailemaan, Tapsa tekee kaiken työn.


Pihassa on pari tuommosta kantoo siinä mihin mä himoitsisin kukkapenkkiä, maa oli vielä nii jäässä et toinen oli pakko jättää vielä rauhaan, toisen Tapsa sai jo revittyä ylös.

Ollaan purettu ja poltettu pihasta PALJON kaikkee roskaa ja romua,
jotain siistempiä lautoja laahattiin sisälle niin saa polttaa myöhemmin pannun pesässä.

Ulkona on ollu komiat roihut, ja se savu, se savu...

Tassu-kissa on ollu innokkaana mukana koko ajan kun pihaa on siivoiltu, silläki on ollu vähä kevättä rinnassa kun nii syöksyy ja kirmailee ympäri pihaa, välillä jää paikoillee vaanii jotai, ja si taas loikkaa suoraan eteen millon mistäki lautaläjän takaa. Voi toista, on nii tohkeissaa. :)

Kun saadaan isommat romppeet siivottua pois, niin aletaan kaataan puita. Toi kuusi on kohtuullisen korkee, ja myrskyssä retkahti noin. On nyt nojaillu siitä asti noihin koivuihin.

Ja nämä kaks on vallanneet itellee paikan talojen välistä! PUUT KAATUU!

 Tänään tongittiin polttoläjää ennen ku kasattii siihe uutta kuormaa poltettavia.
Ovenkahvoja, saranoita, ja valtava määrä nauloja...

Risuläjää päälle, ja siihe si sekaa muuta poltettavaa, roihutetaa si myöhemmi taas.

Ja voi sentänsä! Parista kohtaa maasta löyty rautapaloja ja lasia, ja koitin varovasti niitä kohtia sörkkiä kuokan kanssa. Yhtäkkiä kuokkaan tarttui tämmönen toveri! :D

Ja sitten myöhemmin eri kohdasta tämä avain! Voi mitä salaisuuksia näät kantaa mukanaan. Mitä niillä on leikitty ja tehty, mihin oltu menossa...

Sen verran sain eilen söhellettyä osittain yhden käden kanssa keittiössä, että onnistuin aikaansaamaan meille ruokaa mukaan tänne talolle. Perunajauhelihalatikkoa.

Ja mustikkarahkapiirakkaa.

Illalla kun ajeltiin tänne, sain matkalla vähän väliä hymyn huulille, oli niin paljon eri paikkoja joihin olisin halunnut pysähtyä kuvaamaan. Sovitiin Tapsan kanssa että valoisammalla sitten.
Muutaman kuvan ehdin kuitenkin ottaa ennen kun hämärä pääsi liian lähelle, tässä pari niistä.Onneksi on hyvä kamera käytössä, tällä hetkellä se antaa lohtua. Saan edes otettua valokuvia, kun en pihan siivouksessa juuri pysty auttamaan.

-Jeepu-

2 kommenttia:

 1. Huiput noi vesilasikuvat!! Odottelen innolla niitä valoisampia hetkiä kun pääset todenteolla kuvaamaan =) Pidä lujaa kiinni siitä kamerastas. Kynsin hampain! Nih!!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! :D
   JA luota vaan, kyl mä si tänne laita otoksia taas kun oon lisää saanu kuvattua. :) Ja kamerasta en irrota! Pakko roikottaa sitä aina mukana, nopeesti saatavilla. Onneks siin o sellai hyvä naru mist sen saa kaulast roikkuu, iha sitä varte tarkotettu. Kiintymykseni mokomaan vekottimeen kun on niin syvä, että alkasin varmaan pujottamaan kameran narua kaulaani, vaikka se olisi tarkoitettu ranteeseen... ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!