perjantai 24. tammikuuta 2014

Sukkaa pukkaa.


Valokuvailuiden ja juoksulenkkien välillä oon myös hetkittäin ehtiny hiukan neuloo. :)
Tässä ekassa kuvassa on Novitan Nalle-langasta neulotut sukat, kuvio ei kovin selkeesti erotu ku lanka on niin kirjavaa, mutta tykkäsin tehdä tämmöset vähän ohuemmalla langalla niin mahtuu paremmin kenkiin.
Valepalmikko-sukat (klikkaa tästä ohjeeseen)


Nää pikkuset sukat on kans Novitan lankaa, oisko ollu Nostalgia nimeltään..? Tein aiemmin samasta langasta aikuisen sukat, ja aattelin hyödyntää jämälanka-kerän näihin. Muuten on perussukka-meiningillä neulastu, mutta halusin tehdä noihin varsista varpaisiin asti jatkuvan pienen kuvion kummankin sukan ulkoreunalle. Neuloin sitten yhden "mallikertaraidan" tuota valepalmikko-kuvioo kumpaankin sukkaan. Tosin, nepä ny ei si tietty tästä kuvasta juurikaa erotu. Hööhä.


Maalaistoimipisteen ihanan pitsipatterin päällä kuvatut pienet junasukat siitä Nalle-langan lopusta. Näistä tuli jotenki tosi söpöt. Tykästän. Ja tuosta linkistä pääsee katsoon junasukkien ohjeen. (klikkaa tästä)


Selailin netissä ja löyty kivan näkönen malli, ja ku totesin et on vieläpä tosi helppo tehdä, nii mitäpä siinä muuta kun sukat puikoille. :) Oli hupaisat pari päivää äitini seurassa, hän ei ole neulonut moniin vuosiin lainkaan, mutta aina ihaillut mun tekeleitäni, ja nyt sain yllytettyä hänetkin kokeilemaan neuloa näitä Olga-sukkia. Innoissaan on äiti neulonut, melkein jo ensimmäinen sukka valmiina! :)

Tykkään tosi paljon tosta langan väriyhdistelmästä. (Lanka on Novitan 7-veikkaa)
Ja se ohje Olga-sukkiin löytyy tästä linkistä. (klikkaa klikkaa)

Ja Anonyymi-hoitotätini! :) Tältä se sukka sitten näyttää, sovitaan hoitoaikaa niin neulotaan yhdessä!


Hyvää viikonloppua kaikille!

-Jeepu-

2 kommenttia:

 1. What's up, I read your blog like every week.
  Your writing style is witty, keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much for your message, you made me happy! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!