keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kaunis muisto

Viime helmikuussa kun menimme naimisiin oli -25 astetta pakkasta ja hyytävä tuuli puhalsi ja puhkui kun olimme rannalla ottamassa kuvia. Hymy nousee nytkin kasvoille kun mietin miten silloin hytisten hymyiltiin ja poseerattiin kameralle.


Tätini miehensä kanssa toi meille kauniin kimpun johon ihastuin ja tykästyin kovasti.
 

Halusin kokeilla säilyisikö värit ja miten se muuten kestäisi jos sen kuivattaisi.

Noh, toki värit vähäsen vaaleni eikä kaikkien kukkien ja lehtien muoto ole enää lähellekään sitä mitä alkujaan, mutta silti, tykästys tähän kimppuun on melkoinen.

Ystäväni oli laittelemassa joitakin vanhoja vaatteita ja tavaroitaan kirpparille, ja tiedusteli olisiko mulla jotain ideoita tälläiselle lasipurkille.

Olihan mulla! :D

Tapsa tykkäsi kokeilla miltä tuo näyttää kun sitä vähäsen "valottaa". :)

Nyt tuo lasipurkki kukkineen on hyllyssä, hääkuvataulujemme alla.

<3 Jeepu

2 kommenttia:

  1. Onkin ollut tosi kaunis kimppu. Tykkään väreistä. Me kävimme vihillä vuosi sitten (vanha pari :) Kimpusta ei jäänyt jälkeen kuin kuvat. Hyvä idea laittaa kimpun jäänteet noin lasipulloon. Mulla on lasten saamat vauvaonnittelukukkaset kuivattuina sellaisissa Ikean pienissä puulatikoissa joissa oli lasi-ikkuna. Tytön kimpun tunnistaa pienestä tuttipulllosta, joka oli yhden kimpun koristeena.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eliisa!
    Mä sillon heti mietin et joteki pitää koittaa saada säilöttyä edes osa tosta kimpusta, onneks onnistu. Tollane laatikko-systeemiki varmasti o kivan näköne mikä sul o niis onnittelukukissa käytössä. Ja ku sen voi si ehkä laittaa joteki pystyy johki hyllyy tai mahdollisesti jopa seinälle tauluks virittää... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!