lauantai 27. lokakuuta 2012

Laatikkoleikki :D

Joskus blogeja selaillessani näin kuvan ihanasti koristellusta lokerikosta, mutta myöhemmin etsinnöistäni huolimatta en enää löytänyt sitä samaa. Sitten asia jo unohtuikin, kunnes jokin aika sitten Mamma Mäkisen blogin Eliisa oli koristellut komeasti sellaisen lokerikon pohjat papereilla,
 ja muistin miten itsekin suunnittelin moista, ja ajattelin miten hauska olisi toteuttaa se kirjahyllyyn. Moista hyllyä meillä ei nyt tähän hätään ollut, mutta vanhemmiltani sain vanan puisen lokerikon.
Tuo takana oleva puinen laatikko löytyi kun siivosimme alakerrassa, ja suunnittelimme siitä jotakin pikkuhyllyä.
 

Kumpikin kapistus sai valkean maalipeitteen...

Hetken ajan jo mietin jättäväni tän lokerikon tälläiseksi.

Mutta kun vaimolla nii kovin helposti aina vähäsen lähtee lapasesta, niin toki tälläkin kertaa olin tyylilleni uskollinen... :D Pino papereita viereen ja siitä vain sopivia valkkailemaan!

Lopputulos näyttää tältä.

Nyt tämä nuhanenä menee unosille, josko olokin helpottaisi yön aikana.

Kivaa sunnutaipäivää kaikille, ja mukavaa alkavaa työviikkoa!

Nuhanenä-Jeepu

2 kommenttia:

  1. Ihanan iloinen lokerikko! Ja tuollaisen avomallisen lokerikon tarvitsisin jostakin myös itselleni. Kaupassa maksavat aina ihan hunajaa, joten katselen kirppiksillä aina ympärilleni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Päätin et laitan jokaisen kolosen eri paperilla, niitä ku o kertyny nii paljo erilaisia nii en si viittiny käyttää samaa useempaan.
    Ja tosiaan, kirppareilta löytyy vaikka mitä aarteita ku o aikaa kiertää ja pitää silmät auki. Säkin olit just joku aika sitte tehny vaik mitä hienoja löytöjä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!