lauantai 23. helmikuuta 2013

Lauantai-illan huumaa.

Raskas työviikko on jälleen selätetty, ja ollaan päästy talolle viettämään viikonloppua. Remontti saa nyt vähän aikaa olla ihan rauhassa, me vaan ollaan. Onhan tässä suunniteltu pihan siivousta, (joka suoritetaan kesällä kun lunta on huomattavasti vähemmän kuin nyt) ja seinäpintojen lämpöeristeitä ja jos vaikka mitä... Kerron kyllä sitten siitäkin kun jotakin tapahtuu. :)

Tänään on oltu hiukkasen ulkona, otettu valokuvia (tietenki...), neulottu villasukkia, juteltu ystävän kanssa Skypessä (samalla kummankin neuloessa), poltettu kynttilöitä, vietetty elokuvailtaa, silitelty kissaa, syöty pitsaa, kuunneltu musiikkia, köllötelty vierekkäin ja naurettu.

Välillä joku mystinen kesäkaipuu pääsee yllättään. Kaipaan sitä paljasvarpastelua, ja sitä että ulkona voi viettää enemmän aikaa. Tietty myös toi pihan siivous ja mahdollinen pieni laittaminenki jo houkuttelee kovasti. 

 

Siitä huolimatta vaikka kovasti kesää odotankin, myös tälläinen näkymä on mun mieleeni.
Puut on niin valtavan kauniita kun ne pukeutuu välillä valkoisiin.

Ja voi miten mä nautin kun voin näistä meidän "pikkuikkunoista" tiirailla ulos. Nyt sieltä näkyy enää pelkkää pimeetä, mutta päivällä ihailin hiljalleen putoilevia lumihiutaleita, lumisia kuusen oksia, ja räystään reunalta roikkuvia jääpuikkoja.

 Fiilistelin taas tätä ihanuuksien multihuipentumaa; mein kauniit kynttilälyhdyt rappusissa.
(Hei oikeesti, HongKongista, -50% alesta... Ja voi kyl-lä, me otettiin ne kaikki jäljellä olleet viis samanlaista, 10e/kpl.)

Viime viikonloppuna vietimme rakkaan ystäväni kanssa Puolimatkan tapaamista, köröttelimme kumpikin kotoamme Tampereelle jossa kiertelimme kauppoja ja välillä istuimme kahviloissa. Toki oli pakko pistäytyä kaupungin ihanimmassa lankakaupassa  Kerässä. :) Mukaan lähti kolme kerää Debbie Blissin ihanan pehmoisia lankoja, ja yksi kerä ruskeaviolettipunavalko-kirjavaa Regiaa. :) Ihana kauppa, ihanat Jonna ja Elina. Nuo violetti ja vihreä kerä ovat Tigeristä, ja muut kirjavat Lankaideasta.
 

Jotain on puikoilta jo saatu valmiiksikin, nämä sinikirjavat sai jalkoihinsa työkaverin poika.
 

 Ja vaikka tämä rakas pieni Tassu-kissa tekee parhaansa hankaloittaakseen neuloosiprojekteitani...
 
 ...sain kuin sainkin valmiiksi myös nämä äitin pyytämät lyhytvartiset "sisäilysukat".

Nyt on sitten puikoilla vihreänkirjavaa Tallinnanreissulta ostettua lankaa... Halusin kokeilla välillä tommosta kuvioo. Josko si näide sukkie jälkee malttas välii taas neuloo jonku jo alotetun tekeleen, eikä alottas taas jotai uutta... :)
"Niin paljon ihania lankoja ja vain 24 tuntia vuorokaudessa." :D


Kaikille mukavia ja ihania päiviä, voikaa hyvin!

-Jeepu-

2 kommenttia:

  1. Hei, nyt sit tajusin että sullakin on oma blogi! Alanpa tutustuu siihe vielä paremmin. Heti näin vihjeen mainitsemastasi korentoinnosta =) Ja arvaapas vaan mikä on munkin mielestä maailman ihanin lankakauppa =) =) aika uskomatonta!!! Ihanaa sunnuntai-iltaa, ollaan yhteyksissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiih, ihana Jenni! :) Kiva kun sä tulit tänne kurkkimaan mitä löytyy. Ja kiva ku meistä löytyy lisää yhtäläisyyksiä! :D Ja totta ihmeessä, ollaan yhteyksissä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!