lauantai 2. marraskuuta 2013

Villalankoja ja pyöröpuikkoja

Heräsin aamulla puoli kuuden aikaan, enkä enää saanut unta. Pää kuitenkin juhmi siihen malliin, etten päässyt sängystä ylös. Siinä sitä sitten nyyhkytin ja ulisin yhteentoista, jonka jälkeen otin lääkkeet, kävin suihkussa, söin hiukan, ja lähdin kameran kanssa ulkoilemaan. 7km lenkin jälkeen voi istuskella hyvällä omallatunnolla leffaa katsellen, ja neuloosia väkerrellen. :)

Sain tällässet ruskeat sukat valmiiksi, ja vaikkei tuo nyppyreuna eikä tuo kirjoneulekuvio niin kovin haastavia olleetkaan, niin mielessäni vain pyöri ajatus "Seuraava sukkapari minkä mä neuloo nitkuttelen, tulee olee oikee kunno perussukkameininkiä, 2 oikein, 2 nurin varsi, ja kantapään jälkeen pelkkää oikeeta, eikä sitte hiukkaakaa mitää kuvioo tai lankojen vaihtoo tai mitää..."


Mutta ku ny katon mitä o puikoilla menossa, ni e voi ku ihmetellä et mitä tapahtu. :)
Siin o sitte kokeilussa kaks sukkaa yhtäikaa, varpaista varteen, pyöröpuikolla. Testailin eka tommossia iha ylimini-kokosia, vauvalle menis mutta e mä viitti ees neuloo noita valmiiks, testit o ny testattu, noi voi purkaa...


...johtuen siitä syystä, että tässä on samalla tekniikalla tulossa jotai rävellysyritystä omii jalkoihi sopiviks. Voi hyvän tähren. Saas nähä mikä kunnianhimonen viritys juolahtaa seuraavaks mielee ropeltaa puikoille... Tosin, tässähä ny menee useempia viikkoja, kuukausia enne ku tällä saralla tapahtuu mitää edistystä... :)

Ny joku leffa pyörimään Viaplaysta, ja mukava asento. neulosi käteen ja se o siinä. :)

Kivaa viikonloppua!

-Jeepu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!