tiistai 11. syyskuuta 2012

Korvakorujen säilytystaulu

Mä elelin monen monta vuotta niin, että korvissa oli aina samat korvikset, kirurginterästä olevat lävistyskorut. Niitä sitte aina vaan puhdisteli ja hoiteli. Reilu vuosi sitten jouduin pään magneettikuvaan migreenini vuoksi, ja kaikki korut piti ottaa pois. Sitä näpertelyn ja rävellyksen määrää... Magneettikuvauksen jälkeen en laittanut koruista takaisin kuin kaksi mielestäni kivointa, Tapsan avustuksella. Kumpaaki jänskätti puristusotteessa olevat pihdit mun korvalehdessä. :) Vaurioita ei tullu kummalekaa osapuolelle, mutta päätin lähtee korviskaupoille. Ja siitä asti niitä korviksia o tullu ostettua lähes jotakuinki melkee aina ku jossaki mieleiseni näen. Myös kavereilta oon saanu joitaki ihanuuksia lahjaks, ja jonku verra oon iteki korviksia tehny. 

Mulla oli muutama kannellinen purkki joissa noita ihania korviksiani säilyttelin. Aina sai käydä kaikki purkit läpi ku ois halunnu jokku tietyt laittaa, eikä sitä si tietenkä muistanu mihi purkkii ne oli lykänny. Nehä oli aina iha sotkussa ja kii toisissaa ja toine pari kadoksissa ja voih, ties mitä. Yhtenä päivänä sitte vaa väsyin siihe niitte selvittelemisee. Siitä se ajatus sitte lähti.

Talolta löyty vanha hiukan osumaa ottanu, mutta nätti kehys.

Isin lapsuudenkodin pihassa on iso suuli, ja siellä vanha kanala josta sain palasen kanaverkkoa.

Tapsa autto mua puristamaa ja väänteleenkäänteleen verkon kehyksien sisään kiinni.

Sen jälkee sain tarttua pienee pensselii ja maaliin...

Sutikoin ja tupsuttelin maalia kehykseen ja myös verkkoon, ja tältä se näytti valmiina.

Ja eiku ripustelemaan korviksia kiinni!  Nuo valkoset pitsiset on muuten ite tehdyt.

Tälläsenä tää nyt roikkuu seinällä, ja tykästän kovasti. Siitä on aina kiva valkkailla mieleisiänsä ja mallailla mitkä millonki sopis. 

-Jeepu-

6 kommenttia:

 1. Vähän mutta paljon :) Kiva postaus tuo edellinenkin. Hieno huone tulee varmasti. En tiennyt tällaisesta olikos se nyt "tartunta"maali vai mikä? Toimiva juttu näköjään. Minä olen täällä miettinyt olohuoneen seinien maalausta. Ihan ovat olleet maalarinvalkoiset (sairaalanvalkoiset :) yli kymmenen vuotta ja ed. asukas on laittanut kalaruotokuvioisen lasikuitutapetin... JOtain peitetapettia pitäis ensin vissiin laittaa päälle...

  Tosi kiva tämä sun korvakoruteline. Ja komeita korvakoruja. Meillä on yksi perintötaulu (ruma) mutta siinä on komeet kehykset... siitähän vois keksiä jotain... toki vois isäntä olla vähän pahana kun se on sen taulu :)

  VastaaPoista
 2. Voih, kiitos Eliisa! Ihana ku joku luo uskoa et kyl se siittä. Meillä riittää siellä niin valtavasti urakkaa, on tosi ihanaa ku saa jostai suuntaa jotai vähä valmiiksiki. Juu tartuntapohjamaali, e mäkää ollu kuullu, mut miehen kans käytii ostaa maalei ja juteltii siin se myyjätätylin kanssa, ja se suositteli laittaa sitä eka alle et maali tarttuu paremmi, ku sen paneelin pinta ois saattanu sitä si joteki "hylkiä". E mä tollasist mitää tiiä, teen vaa. :D En tiiä noista tapettijutuistakaa et mite se vois tehä. Voikoha siihe maalaa vaa päälle vai mahtaak se joteki mennä iha ruttuu koko tapetti..? Vai voikoha se poistaa siitä joteki ja si maalaa sieltä alta paljastuvan seinän?

  Ja kiitokset korvakoru- +korvakoruteline-kehuista. :) Kannattaa vaik kirppareilta kattella, josku näkyy jotai vanhoja taulunrähjiä komeine kehyksinee myynnis tosi halvalla. Ehkei parane sitä isännän taulua lähtee puukottelee ja tuunailee. :D

  VastaaPoista
 3. Hieno tuli korvistelineestä. Hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Siru! Mietin että vois olla paremman näkönen tummempaa seinää vasten, näkyis toi valkoseks maalattu verkko ehkä joteki kivammi. Mut roikkukoo ny toistaseks tossa noin. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo korvistaulu on upea idea, vanhat kehykset uuteen loistoon ja korvikset järjestykseen... Ja muuten... nuo lusikka korvikset oli varsinaista uusiotaidetta... sormet alkoi syyhyään, nyt pitää päästä lusikoita väänteleen, mitäköhän tästä seuraa :)

  VastaaPoista
 6. Voi, kiitos! Oon kyllä ollu siihen tosi tyytyväinen, vaikkei se mikää iha valtavan iso olekaan, nii tosi paljo siihe mahtuu koruja. Nyt oon heittässy muutaman kaulakorunki siihen noista yläkulmista killumaan. :)
  Ja ei muuta ku lusikoita väänteleen, sekin on aika hilpeetä touhua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!